Dierenverzorger
Grenzelooswerk
Limbe
il y a 3j

Omschrijving

Wil jij een gorilla van dichtbij meemaken, in aanraking komen met chimpansees en de dagelijkse bezigheden van een dril ontdekken?

Kom dan vrijwilligerswerk in Kameroen doen!

Het Limbe Wildlife Centre heeft een vrijwilligersprogramma dat ervoor zorgt dat iedereen die affiniteit heeft met dieren, kan deelnemen aan de dagelijkse activiteiten in het opvangcentrum.

Je hebt dus geen ervaring nodig. De minimale leeftijd is 18 jaar (vanaf 12 jaar onder begeleiding van ouders).

Als vrijwilliger, werk je samen met de staf van het Limbe Wildlife Centre, en zorg je voor de geredde primaten, waaronder gorilla’s, chimpansees, drils, mandrils en bavianen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met het werken met dieren.

Naast de werkzaamheden in het opvangcentrum zijn er nog meer activiteiten die je kunt doen :

 • mee naar scholen , met het educatie team, om voorlichting te geven aan kinderen over de apen en hun leefgebied tijdens schoolseizoen.
 • meekijken met operaties in de dierenkliniek
 • het maken van speeltjes voor de verschillende apen
 • helpen in de giftshop
 • meehelpen met het bouwen of opknappen van de verblijven.
 • Kosten :

  Je betaald 250 euro per week. Dit is voor je verblijf in het vrijwilligershuis en je lunch. De lunch word verzorgd in het opvangcentrum.

  Je kunt zelf bepalen hoelang je gaat, met een minimale duur van 1 week. Daarnaast moet je rekening houden met dat je ook kosten maakt voor je vliegticket, je visum, inentingen en prive bestedingen tijdens je verblijf.

  De kosten van het vrijwilligerswerk in Kameroen maak je rechtstreeks over naar het opvangcentrum, dus 100% van het geld komt op de plek van bestemming.

  Lijkt het jou een fantastische ervaring om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen als dierenverzorger? Solliciteer dan snel op deze vrijwilligerswerk vacature in Kameroen!

  Postuler
  Ajouter aux favoris
  Retirer des favoris
  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature